Read More
Latest

Těchto mastných kyselin je v mléku asi 1-2%, přičemž maximální doporučená denní dávka, kterou je bezpečné pro člověka konzumovat, je 1% z celkového denního příjmu emergie. Enzymy v mléce přežívají řádově minuty po nadojení, takže s těmi též počítat nemůžeme.
Mýty se šíří o čemkoliv, i o potravinách. Vždy je období, kdy se o nějaké potravině mluví a píše téměř všude – někdy v superlativech nebo se naopak píše o absolutní škodlivosti některé potraviny s doporučením se jí vyhýbat. Mezi takové potraviny patří i mléko.
Proč česká letadla mají OK. Proč svatá Lucie noci upije a dne nepřidá. Proč, prdím, prdíš, prdíme. Párečky já rád. Proč se říká "panenko skákavá" Proč se říká: "blbej jak pučtok" Proč je rajče zelenina. Víte, jak vznikl pojem "pool position"?
Ref A: 6301ACA386104552BA445409C2EDF690 Ref B: AMBEDGE0613 Ref C: 2020-12-07T22:23:29Z
V mléku je sice obsaženo značné množství vápníku, ovšem výzkumy potvrzují, že při jeho nadměrné konzumaci může způsobovat naopak odvápnění kostí, tedy osteoporózu. Ohroženy jsou zejména ženy po …
prdim. Close • Posted by 29 Láďa jede na skejtu a umí chodit po lan Láďa je všechny vychytá Geniální nápady, má mozek obřích rozměrů Vejde se mu do hlavy; Jestlipak víte proč? Protože Láďa má velkou hlavu, jak pytel vod banán
Proč sáhnout po kvalitě. Nápoje vyráběné výše popsanou technologií nezatěžují organismus, jsou stoprocentně přírodního původu, bez laktózy, bez cholesterolu a přidaného cukru, čímž vynikne původní chuť každé ze základních surovin. Existuje také mnoho variant bez lepku.
Je vám špatně po kravském mléku? Možná máte intoleranci na laktózu Bolesti břicha, nadýmání, plynatost, křeče, průjmy a zvracení - tyto příznaky se mohou objevit do půl hodiny po požití mléka.
Já naštěstí po mléku prdím výhradně voňavě a kolegové jsou tedy rádi, když piju hodně mléka. Je to trochu jako Acqua di Gio,jestli znáš.
Nabízíme i třídenní pobyty na víkend
2
3
…14
Next →